Pocetak
NAVIGACIJA PREPORUKA Strani serijski
TV PROGRAM
PROGRAMSKA ŠEMA
Filmski
Domaći serijski
Strani serijski
Reality show
Talk show
Muzičko zabavni
Informativni program
Dječji
Sportski
Kratke forme
MALA NEVJESTA
Mala nevesta snimljena je 2010. godine a glavne uloge tumaèe Pratyusha Banerjee, Shashank Vyas, Surekha Sikri, Anup Soni, Avika Gor, Avinash Mukherjee i Ferida Jalal.

To je indijska serija, koja govori o sklapanju brakova meðu djecom .Radnja poèinje kada se mala Anandi udaje za svog vršnjaka Jagdisa i odlazi u njegovu kuæu. Kao siromašna djevojèica teško se prilagoðava u bogatoj kuæi. Prvih dana joj strašno nedostaju roditelji, ali kasnije uspijeva da smanji svoju bol. Najviše nesuglasica je imala sa bakom, koja je željela da Anandi nauèi svemu što jedna supruga treba znati, i da poštuje tradicije i obièaje. U tom pokušavanju zaboravlja da je ona samo dijete. Ali Anandi je imala podršku i ljubav svoje svekrve i svekra, Sumitre i Bajrona, kao i njihove kæerke Sunge. Na poèetku se svaðala sa svojim suprugom Jagdisem, ali su kasnije oni postali pravi prijatelji, a kada su odrasili, rodila se i ljubav.
Ova serija prati život bogate porodice, koju èine, baka-Kaljani, stariji sin, Vasant, njegova mnogo malða žena, Gena, mlaði sin, Bajron, njegova žena Sumitra i njihova djeca, Sugna i Jagdis i Jagdiseva supruga Anandi.
 MALA NEVJESTA
 PEPELJUGA
 MIRNA ULICA
RTV Pink Pink Montenegro PFI Studios Pink Media Group Pink Plus