Pocetak
NAVIGACIJA PREPORUKA Strani serijski
TV PROGRAM
PROGRAMSKA ŠEMA
Filmski
Domaći serijski
Strani serijski
Reality show
Talk show
Muzičko zabavni
Informativni program
Dječji
Sportski
Kratke forme
MALA NEVJESTA
Mala nevesta snimljena je 2010. godine a glavne uloge tumače Pratyusha Banerjee, Shashank Vyas, Surekha Sikri, Anup Soni, Avika Gor, Avinash Mukherjee i Ferida Jalal.

To je indijska serija, koja govori o sklapanju brakova među djecom .Radnja počinje kada se mala Anandi udaje za svog vršnjaka Jagdisa i odlazi u njegovu kuću. Kao siromašna djevojčica teško se prilagođava u bogatoj kući. Prvih dana joj strašno nedostaju roditelji, ali kasnije uspijeva da smanji svoju bol. Najviše nesuglasica je imala sa bakom, koja je željela da Anandi nauči svemu što jedna supruga treba znati, i da poštuje tradicije i običaje. U tom pokušavanju zaboravlja da je ona samo dijete. Ali Anandi je imala podršku i ljubav svoje svekrve i svekra, Sumitre i Bajrona, kao i njihove kćerke Sunge. Na početku se svađala sa svojim suprugom Jagdisem, ali su kasnije oni postali pravi prijatelji, a kada su odrasili, rodila se i ljubav.
Ova serija prati život bogate porodice, koju čine, baka-Kaljani, stariji sin, Vasant, njegova mnogo malđa žena, Gena, mlađi sin, Bajron, njegova žena Sumitra i njihova djeca, Sugna i Jagdis i Jagdiseva supruga Anandi.
 MALA NEVJESTA
 BAHAR
 KRADLJIVAC SRCA
RTV Pink Pink Montenegro PFI Studios Pink Media Group Pink Plus